Wednesday, 24 April 2024
← Go to the news

İngiliz ekibinde gündem Arda Güler

Gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, her geçen gün taliplerini artırmaya devam ediyor.

Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, her geçen gün taliplerinin sayısını artırmaya devam ediyor.
İngiliz basınından Teamtalk haberinde Premier Lig’in başarılı ekibinin önümüzdeki sezonun kadro yapılanması için Arda Güler’i de listesine aldığını duyurdu. 
Haberde 18 yaşındaki futbolcunun, bu sezon süre aldığı 30 maçta toplamda 1128 dakika süre almasına atıfta bulunarak sözleşmesindeki ‘1500 dakikanın altında süre alırsa 4.3 milyon Pound’da serbest kalır’ maddesi hatırlatıldı. 
Premier Lig’de harika bir sezon geçirerek, Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren kulübün Arda Güler’in ailesiyle Dubai’de bir ön görüşme gerçekleştirdiği ve önümüzdeki yaz gerçekleşebilecek olası bir transfer durumu için nabız yokladığı bildirildi. Arda Güler’in 1500 dakika süre alamaması durumunda kontratında yer alan 4.3 milyon Pound’luk opsiyonun aktif hale gelebileceği vurgulanırken, bu opsiyon kullanılmasa bile 17.3 milyon pound’luk serbest kalma bedelinin İngiliz ekibi için sorun olmayacağı ifadeleri kullanıldı.
Ligde 3. sırada bulunan Newcastle United’da teknik direktör Eddie Howe’un önümüzdeki sezon kadrosunda Arda Güler’i de görmek istediği belirtildi.