Sunday, 28 April 2024
← Go to the news

Erling Haaland transfer olacak mı? Başkan açıkladı!

Bundesliga ekibi Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Borussia Dortmund’un Norveçli futbolcusu Erling Haaland’ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce Alman basınında çıkan haberlerde, Haaland’ın yaz aylarında Bayern Münih’e transfer olacağı iddia edilmişti.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, yaptığı açıklamada «Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum ama Haaland’a ihtiyacımız yok, bu pozisyonda dünyanın en iyi futbolcusu bizde. Lewandowski’nin 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor» diye konuştu.

Daha önce, Haaland gelecek sezonda Dortmund’un Şampiyonlar Ligin’e katılmaması durumunda takımdan ayrılmak istediğini menajerine iletmişti. Transfer iddialarına göre, 20 yaşındaki yıldız futbolcuyu Real Madrid ve Manchester City kadrosuna katmak istiyor.

Erling Haaland, bu sezon çıktığı 21 maçta 21 gol atıp 5 asist yaptı. Robert Lewandowski bu sezon takımıyla çıktığı 33 maçta 40 gol attı. 2022 FİFA Dünya Kupası elemelerinde ülkesi Polonya’nın Andorra’yı 3-0 mağlup ettiği maçta sakatlanan Lewandowski, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynamayacak, Bundesliga’da da yaklaşık 5 maç kaçıracak.

1000 TL‘ye varan «Hoş geldin bonusu» sadece 1xBet’te! Hemen üye ol…